woensdag 19 december 2012

Bijzettafel met Pip behang

37 cm. hoog en 27 cm. breed.. dat is alles.. En hij stond heerlijk lelijk te wezen bij het grofvuil. Toen ik hem vond was hij donkerbruin, van dat spul dat past bij het interieur van vele oudere mensen.. (helaas geen foto van het begin gemaakt..)
Natuurlijk kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ik hem onder mijn hoede genomen.. Bij de Hornbach hebben ze een heerlijke behangwand. En heel fijn, je kunt daar zelf 'een stukje' afknippen.. En als een tafeltje maar 27 x 27 cm. is dan heb ik niet veel aan een hele rol behang.. Dus dank je wel Hornbach..




Het schuren was nog het meeste werk, er zat een flinke laag lak op. Daarna in de grondverf en twee keer in de roze lak. Als laatst heb ik het stukje behang met behanglijm op het tafeltje geplakt en heb ik dit met lak overgelakt. Dit laatste zodat het tafeltje ook gebruikt kan worden om iets op te zetten.. (wel zo handig..)  

Omdat er goud in het behang zit ga ik misschien met gouden verf nog wat accenten maken op de zijkanten, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Voor nu ook al een erg leuk tafeltje geworden al zeg ik het zelf..

Mocht je nog een leuk kado nodig hebben voor de kerst...